Meteen naar de inhoud

Onze werkwijze

Leveringsvoorwaarden

Bij bestellingen in onze online shop ontvang je een bevestigingsmail (check hiervoor ook steeds de spamfolder). Na bevestiging en betalingsontvangst gaan wij voor je aan de slag met de bestelling voor de door jou gekozen leverdatum. De verwerking duurt minimaal 2 werkdagen naargelang de grootte van de bestelling, waardoor we de gewenste leverdatum graag ruim op voorhand weten (afhankelijk van de reeds lopende bestellingen is het mogelijk dat het ook sneller kan). Mocht je last minute nog iets willen bestellen, neem gerust contact op via het contactformulier en dan helpen we je graag verder indien mogelijk.

We werken momenteel met vaste afhaalmomenten van woensdag t.e.m. zondag. Hierbij heb je de keuze om af te halen om 17u, 18u of 19u. Kan je echt niet op één van deze momenten? Laat het ons weten als opmerking bij je bestelformulier en dan herschikken we graag indien mogelijk.

Allergenen en aanvullende informatie

Hoe zit het met lactose?
Al onze creaties zijn gebaseerd op plantaardige zuivelalternatieven en daarmee lactosevrij. Echter, bepaalde ingrediënten kunnen sporen bevatten van melk, waardoor deze allergeen niet geheel kan worden uitgesloten.

Zijn er ook glutenvrije opties beschikbaar?
Geef ons in dit geval zeker een seintje, dan kijken we voor een glutenvrije oplossing. Echter, daar we alles in 1 keuken bereiden kunnen we gluten wederom niet voor 100% uitsluiten.

Hoelang zijn de producten houdbaar?
Doordat we vers en zonder dierlijke producten werken blijven onze producten sowieso langer houdbaar. En ondanks we veel zorg en liefde steken in onze creaties, raden we toch aan om de bestelling binnen de 3 dagen te consumeren.